Operan<3<3<3

Hej, hej!
jag är en av dem utvalda i min klass som nu under några veckors tid ska få vara med på operan och vara med i en föreställning som heter Raymonda. jag spelar barn i först en balett dans och sedan en karaktärs dans:)
Vi hade premiär i fredags och det var riktigt kul, det roligaste är  ju förståss att stå på scenen men det är minst lika kul bakom kulisserna vi har så kul där men eftersom att det ör på dagtid så har jag varit tvungen att plugga direkt när jag kommit hem så har inte haft någon tid vid datorn alls nästan... nightmare!!!!!!!
 
Vi ska dessutom på fredag ha skolföreställning och då ska jag göra en modern dans som vi som varit på operan inte hunnit öva så mycket på! Idag var genrepet och det gick så där!
har inte heller hunnit rida så mycket de senaste veckorna vilket är supertråkigt:(   Men det här med operan är ju en fantastisk möjlighet för mig och jag älskar att vara där, nu är det verkligen på tiden att jag börjar plugga inför svenska provet på fredag!!!:):):):):):):) Jag hatar det här vädret som är nu det är kallt men det kommer inte att snöa på 12 dagar vilket gör att det är super kallt o grått men det blir inte riktigt vinter:(:(:( saknar verkligen Caribien nu så här på höst/vintern <3
 
RSS 2.0